Chipset/USB3 ajurit

  • #1
    Tässä jo moneen kertaan joutunut pähkäilemään mistä ongelma johtunee..

    Eli ongelma liittyy esim. Chipset ajureita, USB 3 boostia tai vaikka mokkulan ajureita asentaessa. Asennusvaiheessa kone yksinkertaisesti heittää lukkoon, eli kaikki pysähtyy ja mitään ei pysty tekemään. Ainoa vaihtoehto on sitä reset nappulaa painaa..
    Ajurit olen siihen saakka saanut asennettua, että jostain kumman syystä on kerennyt nettiin liittyvät ajurit asentaa.
    Windowsin asensin tänään uudelleen (formatoin kaiken) ja sain Chipsetit asennettua, mutta jämähti jälleen USB 3 asennukseen. Chipsetin uudelleenasennus ei myöskään jälleen onnistu. Ongelma toistuu lukuisissa muissakin sovelluksissa, jotka todennäköisesti käyttää samaa ongelman lähdettä.


    Windows 8 64-bit
    Asus Rampage IV Extreme
    i7-3930K CPU @ 3.20Hz
    Kingston HyperX Predator 2 x 8GB
    2 x Asus GTX780
    CM Silent Pro Gold 1200W
    Kingston HyperX 1x120Gb & 1x 256GB SDD
    Creative Sound Blaster X-Fi Titanium FATAL1TY
    WD 1TB
    Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. elokuu, 2013 @ 20:25
  • #2
    Onko BIOS päivitetty? Muistit testattu MemTest86:lla? Uusimmat ajurit haettu valmistajien kotisivuilta?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.