AMD radeon sapphire 6870 - kone kaatuu

 • #1
  Hei,


  Vaihdettua näytönohjaintani Geforce Gt-440:sta AMD radeon sapphire 6870:teen koneeni alkoi käyttäytyä oudosti. Näytönohjain tuntui toimivan hyvin kunnes pelasin esimerkiksi Cs go:ta jonka aikana nopeasti winkassa käytyä ja peliin takasin palattua kone crashasi. Ruutu meni mustaksi ja ainoa vaihtoehto oli reboot. Onko kellään tietoa tai kokemusta ongelmasta? Koneen crashaaminen on satunnaista ja se tekeekin asiasta erikoisen.
 • #2
  Poistitko ensin vanhat ajurit?
 • #3
  Vanhat ajurit pistäisi poistaa erillisellä ohjelmalla. Pelkkä uninstall ei poista kaikkea roinaa koneelta. Itse olen tehnyt aina windossin uudelleen asennukset mutta nykyään taitaa olla ihan kelpo ohjelmiakin tuohon hommaan.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #4
  DDU helpoin tapa poistaa vanhat ajurit (vikasieto tilassa), vaikka tää onki vanha postaus niin näkyypähän tuossa rss syötteen perässä
  http://www.guru3d.com/files-details/dis...r-download.html
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.