Muisti vähissä- ilmoitus?

 • #1
  hei, Tosiaan tuossa se ongelman ydin, kun Windows 8pro (64bit-versio) tuntuu jatkuvasti ilmoittelevan tuolla ikkunailmoituksella (muisti vähissä -ilmoitus!). Tuntuu että yhtääkkiä on ruvennut tekemään tuota, eikä ymärtä mistä kysymys!?. Virusohjelma tai haitakeohjelma ajettu eikä mitään siellä (bitdefender total security 2013) löydetty!.

  Mulla neljä gigaa muistia 2gigan kahdella kortilla!.Jaa, ja musta näyttö ja aloitus kirjautumisesta uudelleen. Eli taisi olla että muisti ei rittänyt käsittelemään toimintoja.
  Tuo virusohjelma vie noin 600 Megaa muistia mutta en saa leikattua siitä kuvakaappausta kun sillon se vie noin muutaman kymmenen Megaa!!
  Ja selaimet vie kymmeniä Megoja kans kun muistelee mitä Tehtävienhallinnassa näkyi!.

  Mikähän avuksi!?
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24. marraskuu, 2012 @ 18:05
 • #2
  Mite olis ottaa bitdefender pois päältä tai koneelta?
 • #3
  Kuullostaa kyllä erikoiselta, neljän gigatavun pitäisi riittää Windows 8:n käyttöön enemmän kun hyvin.

  Suosittelisin myös tuosta Bitdefenderistä luopumista. Windows 8 sisältää itsessään jo kohtuullisen hyvän suojan viruksilta ja haittaohjelmilta, kunhan käyttää perus maalaisjärkeä sen suhteen mitä klikkailee ja latailee.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.