nettiyhteyden jakamis ongelma

 • #1
  tänään tuli päähän sellainen idea että tekisin kannettavasta hotspotin että voin käyttää tabletilla ja puhelimella nettiä. hotspotin tekeminen edistyi aivan hyvin siihen asti kun yritin mennä puhelimella nettiin käyttäen tätä läppärin hotspottia. ensimmäisenä ongelmana ilmeni että puhelin ei päässyt nettiin koneen kautta ja yritin tätä korjata tekemällä hotspotin uudestaan mahdollisen virheen varalta. tässä vaiheessa tuli tehtyä suurin virhe tähän asti... poistin käytöstä juuri tekemäni virtuaaliadapterin ja se hävisi verkkoyhteydet sivulta ohjauspaneelissa... yritin tehdä hotspottia vielä uudestaan mutta cmd sanoo: "the hosted network couldn't be started. ryhmä tai resurssi ei ole pyydetyn toiminnon suorittamiseen vaaditussa tilassa." yritin myös virtual router plus nimistä ohjelmaa hotspotin tekoon mutta sekin sanoo hotspottia luodessa: "virtual router plus could not be started." olisi ihan mukava jos saisin tuon hotspotin luotua että pääsen tabletillakin nettiin.
 • #2
  Onko mahdolliset wlan/verkkokorttien ajurit kunnossa?
 • #3
  ainakin advanced system care väittää että koneessa on kaikki uusimmat ajurit
 • #4
  Laita jostain wlan asetuksista ainakin nettiyhteyden jakaminen sallituksi jos ei vielä ole.

  Edit: Vistalla ja seiskalla ainakin Verkko- ja jakamiskeskus -> Hallitse verkkoyhteyksiä -> Wireles network connection -> Ominaisuudet -> Jakaminen -> Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys Internettiin tämän tietokoneen kautta.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 9. lokakuu, 2013 @ 18:08
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.