Win8 ja omat ohjelmat

 • #1
  Heti tietysti meikäkin latasi ja kokeili...

  Pikku vinkki geekkauskavereille :
  AINA kun asennat jonkin softan siihen: ENSIN palautuspiste, sitten softan asennus, sitten REBOOT! Trust me guys... Joka kerta palautuspiste ja reboot. Joka hemmetin pienenkin ohjelman kohdalla..!

  Meikä asensi 5-6 softaa ilman reboottia. Sitten asensin Avast IS:n ja reboot: Bluescreen!
  Win8 otti sitten korjausbootissa palautuspisteen kaikkien softien aikaisempaan tilanteeseen ja menetin parin tunnin asennustyön kankkulan kaivoon.
  Siperia opettaa meitä tyhmiä... /=)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. syyskuu, 2011 @ 18:00

  What doesn´t kill you, leaves a scar...
 • #2
  Uteliaana minäkin latasin tään, taitaa vaan olla jonkun verran opettelemista.
  Aika suuri muutos entisiin käyttöjärjestelmiin ja taitaa taas suosia tiettyjä ohjelmia....

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #3
  firefox 6, flash ja silverlight havaittu toimiviksi.
 • #4
  Google Chrome, CyberDuck, CrystalDiskInfo ja Ati näytönohjain toimivat. Cygwin ja Xerox-tulostimen ajuri toimivat mutta hieman yskähdellen. Yllättävän sujuvasti pyörii 32-bittinen versio 6-vuotiaassa perus-pc:ssä.
 • #5
  Täytyypi kokeilla, tuntuu kasi hivenen uudelta, mutta oppia ikä kaikkki.
  Asensin sen toiselle kiitsikalle, enkä oo vielä ehtity perehtymään kaikkeen.

  Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..
 • #6
  Hei!
  Asensin kans toi x86 DP version. Ihan mukavan oloinen oli mutta tökkii pahasti 2core 1,6gb läppärillä :).

  No ei siinä mitään. Poistin sen Windowsin UI:n kokonaan ja nyt kun ajattelin pelailla vähän Pasianssia niin eipä löytynyt yhtään Vanhoja winukka pelejä :O?
  Miksi näin? Mistäs ne saikaan ladattua erikseen?

  Muuten on tuntunut ihan mukavalta käyttää eikä selaimissakaan ole valittamista.
  Toimivat kyllä moitteetta. Ajureita vaan kehiin niin hyvä tulee :) (siis vanhoihin läpysköihin!

  Edit!: Niin ja vielä että käytän microsoftin omaa virusturvaa (MSE). F-Secure ei tainnutkaan asentua ollenkaan vaan jäi jumittamaan Osien asennuksessa, johtunee kai koneestani :)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28. marraskuu, 2011 @ 19:28
 • #7
  Minulla toimivat ainakin seuraavat ohjelmat, jotka ovat enimmäkseen pelejä. Mirror's Edge, Portal, Team Fortress 2, Warcraft III (+ Frozen Throne-lisäosa) Minecraft, The Sims 2, Steam, VLC media player, Firefox sekä Google Chrome.
 • #8
  Tervehdys! Asensin tuon win8 customer prewiewin ja siihen sitten virusturvaksi Avast home freen, joka toimi win7:ssa moitteetta.

  Nyt jostain syystä kun kytkin TV:n koneeseen ja käytin Devices->Second Screen toimintoa Avast tulkitsi tiedoston ...\System32\DisplaySwitch.exe:n haitalliseksi ja meni poistamaan sen. Enää ei vastaa klikkauksiin tuo Second Screen painike.

  Onko kellään tietoa miten saan sen tiedoston takaisin? Ja että miten Avastin saa säädettyä niin ettei automaattisesti poista vaan kysyy käyttäjältä aina mitä tehdään.

  Omia ohjelmia en ole vielä ehtinyt kaikkia asentaa mutta Virtual DJ pro toimii.

  No perkele ku ei onnistu!!
 • #9
  Avastin asetuksissa on joku viruskaranteeni josta saa palautettua tiedoston.

  Win8 on ensimmäinen Windows jossa on valmiina virustorjuntaohjelma. Win7:n Windows Defender vakoiluohjelmien torjuntaohjelma on korvattu Win8:ssa Microsoft Security Essentials virustorjuntaohjelmalla, vaikka ohjelman nimenä Win8:ssa on Windows Defender (katso tämä kuva). Joten Win8:aan ei tarvitse asentaa mitään virustorjuntaohjelmaa, ellei sitten tarvitse jonkun maksullisen virustorjuntaohjelman ominaisuutta.
 • #10
  Itse olen todennut että pääasiassa kaikki ohjelmat mitä tuohon asentaa niin toimii, poikkeuksena tietysti ajurit, joita löytyy jo ati:lta win8 versiot betana, nvidian ajureista win8:lle en tiedä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.