Win8 XP:n päälle onnistui, mutta kameran kuva ylösalaisin

 • #1
  Kannettavassa koneessani on XP, 1.2 GHz tuplaydinprosessori Intel Core Duo U2500, mutten löydä mistään, onko siinä PAE, NX ja SSE2, jotka Microsoft saitillaan antaa vaatimukseksi. Tietääkö kukaan ?
  Kone on runsaat 4 vuotta vanha. Onkohan odotettavissa laiteajuriongelmia ? Onko olemassa ohjelmaa, jolla voisi testata koneen yhteensopivuuden Win8:n kanssa ?
  Kiitos

  Microsoftin sivuilta Win8:n latauksen aluksi saikin tukisovelluksen ja siitä asia selvisikin. Jätän tämän viestin tänne, jos joku muukin yhtä torvelo, eikä hoksaa tätä
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17. tammikuu, 2013 @ 0:37
 • #2
  Varmaahan se 8 pyörii kannettavassasi, Itselläni vähisi joku ajurikun asesin W8. Mutta ajurit yleensä löytyy kannettavasi valmistajan kotisivuilta.
 • #3
  Juu, kyllä lähti pyörimään odottamattoman sujuvasti. Läppärin nettikameran kuva vain on nyt ylösalaisin.. Ja Win8 on työntänyt omat ajurinsa joka paikkaan, joten kameran nimi/tyyppi ei enää selviä. Ja valmistaja ei tue win8:aa tähän läppärimalliin, kun se on jo 4 v vanha malli.
  XP:n aikana näki, että kamera oli jokin logitechin malli, mutta logitechiltä saa vain yhtä kameraohjelmistopakettia win8:lle ja se ei auta..
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.