Windows 8 hitaus

 • #1
  Latasin w 8 netistä uudelle läppärilleni. En pidä ollenkaan version käyttämisestä ei kosketusnäyttö koneella. Suurin pulma on kuitenkin se, että nettinopeus romahti 9:stä alle yhteen, kele.
  Miten pääsen eroon tastä p...asta ja takaisin 7:aan?
 • #2
  Jos haluat seiskan takaisin niin sinulla pitäisi olla sen asennuslevy(t). Kun koneen ottaa ensimmäisen kerran käyttöön niin tulee yleensä ilmoitus siitä että kun kone pyytää polttamaan windossista kopion. Yleensä se vie noin 3 DVD-levyä. Jos kuitenkaan sinulla ei ole noita levyjä niin sinun pitää jostain saada asennuslevy jonka avulla voit asentaa windossin omaa sarjanumeroasi käyttämällä.

  Eli helppoa tuo ei ole ilman asennusmediaa mutta voit kokeilla saada tuota yhteyttä nopeammaksi lataamalla valmistajan sivulta koneen ajurit jos et ole sitä vielä tehnyt.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.