Windows 8 kirjautumisongelma

  • #1
    Koneella oli kaksi tiliä joista toinen user ja toinen admin. Jostain tuntemattomasta syystä tämä user-tili katosi siiitä kirjautumistilasta. Joten kyseiselle tilille ei pääse. Konsolista (Microsoft Management Console) katsoin että molemmat tilit löytyy ja käyttäjät-kansioistakin löytyy molempien tilien kansiot. Kun kirjaudun admin-tililtä ulos niin sitä toista tiliä ei siinäkään näy valinnoissa. Miten saisin palautettua tuon toisen tilin siihen kirjautumistilaan ?
    Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. elokuu, 2013 @ 2:30
  • #2
    Hei,

    Minulla puolestaan olisi ongelmana se, että en löydä koneeltani admin tunnuksia millä kirjautua! Kuinka siis voisin päästä administratorina hallinnoimaan koneen asetuksia? Windowsin versio on luonnollisesti 64 bit ja 8.1
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.