Windows 8 ongelmia...

 • #1
  Morjesta pöytään..

  On tullut pari ongelmaa huomattua windowsin käytössä. Miksi windows 8 omat ohjelmat esim. Windows kauppa, musiikki, uutiset yms. ei avaudu ollenkaan? Kun ohjelman klikkaa päälle se käynnistyy siihen värilliselle pohjalle, mutta mitään ei tapahdu. Ikkunassa vain pyörii se lataus juttu. Omasta mielestä en ole koneen asetuksia muuttanut etteivät ne toimisi. Ja toinen ongelma: haluaisin skypen koneelle, mutta kun windows kauppaan en pääse niin en pysty lataamaan sitä, ja työpöytä skype ei käynnisty asennuksen jälkeen. Koneena on Asuksen n56vj ja windows 8 oli ensiasennuksena.

  Toivottavasti jollain viisaammalla olisi ratkaisu ongelmaani :)
 • #2
  Itse olen törmännyt vastaavaan muutaman kerran suhteellisen tuoreissa win8 asennuksissa. Yhdessä koneessa ongelma korjautui itsestään. Toisessa tapauksessa järjestelmäkello oli ilmeisesti himpun pielessä ja kellon synkronointi auttoi. Voi hyvinkin olla, että tuossa edellisessä oli sama kyseessä, mutta kone vain sattui synkronoimaan kellon, enkä huomannut asiaa.

  Kolmas tapaus oli jostain syystä sitkein. Jouduin käyttään sitä palautustoimintoa, joka ei poista asetuksia, eikä tiedostoja mikä nyt olikaan tarkalleen nimeltään.

  Kaikki nuo on tosiaan sattunut noin viikon pystyssä olleisiin win8 asennuksiin.

  Kannattaa vilkaista tämä
  http://articles.pubarticles.com/how-to-...56.html#content
 • #3
  Juu kiitoksia paljon. Nyt toimii loistavasti. Ongelma ilmeni noin viikon asentamisen jälkeen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.