Windows Rt sovellukset

 • #1
  En nyt parempaa aluetta löytänyt koska ei ole erillistä aluetta windows rt:lle joten laitoin tänne.
  Eli ongelma: Aattelin tässä parin kuukauden päästä ostaa tabletin win kasilla tai RT:llä.
  Rt on yleensä halvempi niin kyselisin että onko ne sovellukset niin rajoitettuja että niitä voi VAIN ladata windows kaupasta. Kun aattelin että jos kytkee mokkulan kiinni (DNA) niin tarvii asentaa se ohjelmisto. Niin voiko sitä asentaa RT:lle?? Vai pitääkö olla täys win 8??
  Ja sitte vielä että tuleeko blue päivitys RT:lle??

  Edit: Kiitos jo valmiiksi kaikille auttaville.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. kesäkuu, 2013 @ 22:31
 • #2
  Itsellä ollut Surface RT nyt Suomen julkaisusta lähtien.

  Sovelluksia voi ladata VAIN Windows kaupasta. Ei juurikaan haittaa koska perinteisiä sovelluksia tuolla ei olisi niin kivaa käyttääkkään... Kyllä se vaan on niin että kosketusnäyttöön optimoidulla laitteella tulee käyttää niitä kosketusnäytölle suunniteltuja sovelluksia. Muutenkin tuossa on ARM prossu eli normaali PC:n softat ei muutenkaan toimisi siinä suoraan ilman käännöstä.

  Ei taida yksikään mokkula toimia RT tableteissa, toivotaan että 8.1 päivitys tuo mukanaan myös uusia ajureitakin.

  Itselle tuo ei ole ongelma, kun itse jaan nettiyhteyden tarvittaessa kännykästä WLAN:n kautta. Myös DNA:lla on se WLAN mokkula, niin sehän toimii täydellisesti Surfacen kanssa. Muutenkin kivampi kun ei mikään mokkula törrötä USB portista kokoajan.

  Ja Windows 8.1 (blue) tulee myös RT tableteille.
 • #3
  No onhan mullakin kotona wlan mutta lähinnä aattelin matkoja varten tota mokkulaa.. Mahtaskohan toimia tabletilla jos siinä on win 8 täys versio??
 • #4
  Kyllä toimii mokkula täysverisellä Win8 tabletilla (sehän on täysverinen pc). Parempi ehdotus kuitenkin on vaihtaa tuo olemassa oleva mokkula sellaiseen malliin, joka muuttaa 3G/4G verkon wlan yhteydeksi (kuten mlainio) ehdotti.

  Itse suosittelen ehdottomasti täysverisen Win8 tabletin hankkimista, sillä sovellustarjonta RT puolelle on todella surkea (esim. Spotify puuttuu) ja selainmen tuki eri nettisivuille (esim. alaspudotusvalikot) ovat Desktopin puolella huomattavasti paremmat.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.