Windows Store

 • #1
  Asensin eilen Windows 8 Enterprise RTM -version. Kirjaudun sisään Live ID -tunnuksilla, mutta kun menen Storeen niin siellä on tarjolla vain pari kymmentä sovellusta.

  Mistähän voisi johtua tämä appsien vähäisyys? En ole liittänyt luottokorttia accounttiin, voikohan olla siitä kiinni?
 • #2
  Appsien vähäisyys johtunee yksinkertaisesti siitä, että W8 ei ole vielä kuluttajamyynnissä, joten softatalot eivät ole vielä saaneet softiaan isossa määrin sertifioitua sille. Ja ilman hyväksyntäähän tuonne Storeen ei softia listata.
 • #3
  Oletuksena Storessa näkyvät vain omalle markkinallesi (Suomeen) rajatut ohjelmat. Kaikki ohjelmat saa esille poistamalla Storen astuksista ruksin kohdasta "Make it easier to find apps in my preferred language". Tämän valinnan poistettua näkyy tällä hetkellä 22866 sovellusta.

  Myös täällä keskusteltiin asiasta: http://keskustelu.hardware.fi/thread_jump.cfm/950460/5800724
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.