windowsin asentaminen

 • #1
  en tiedä kuuluuko tänne vai win7 keskusteluun mutta:

  ostin n.6kk sitten uuden asus k56cb kannettavan. tietokoneessa oli esiasennettuna windows 8 ja myöhemmin se päivittyi 8.1... n. 3 viikkoa sitten tietokoneeni sai jostain virustartunnan, virus pääsi koneelle avastin läpi koska anti virus ei käynnistynyt windowssin kanssa. sain koneen kuitenkin korjattua parhaani mukaan mutta käynnistäessä tulee ilmoituksia että jotkun dll tiedostot sisältäisivät haittaohjelman, vlc ei käynnisty. paint.net ei käynnisty, mikään peli ei toimi ja chromen lisäosat eivät toimi. myöskään selaimen java pohjaiset pelit eivät toimi...

  olen viimeisen viikon aikana yrittänyt asentaa windows 7 koneelle mutta boot menussa ei näy että tietokoneen voisi käynnistää dvd:n tai usb tikun kautta... myöskään boottaus järjestystä ei voi vaihtaa biosista sillä myöskään siellä ei näy muita vaihtoehtoja kuin C: asema.

  muita tapoja korjata windowsia en ole ainakaan itse kesinyt ja muutenkin kyllästyttää kun tuo 8 ei toimi kunnolla...

  vinkkejä otetaan vastaan

  vielä tiiviiksi:
  1. kone n.6kk vanha
  2. esiasennuksena win8 -> päivitys, 8.1
  3. tartunta, syynä antiviruksen käynnistymis vika/ongelma
  4. windows väittää muutamia dll tiedostoja saastuneiksi
  5. tarkoituksena asentaa windows 7
  6. tehty win7 asennus dvd ja usb tikku samalla win 7 iso:lla
  7. boot menussa näkyy vain C: asema
  8. boottaus järjestystä ei voi vaihtaa, samasta syystä kuin 7.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 28. maaliskuu, 2014 @ 20:07
 • #2
  Eikö Windowsin asennusta voi aloittaa samalla tavalla kuin minkä tahansa muunkin ohjelman. Siis CD sisään ja Windowsissa käynnistetään asennus.

  Näin parin-kolmen Windowsin asennuskokemuksen jälkeen. Kokeneemmat voivat korjata, jos olen väärässä.
 • #3
  jostain syystä koneeseen windowsin asentaminen ei onnistunut ollenkaan vaan kovo piti ottaa irti ja telakassa asentaa isännän koneen kautta... nyt onneksi taas kone toimii ja pelittää
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.