IT-ammattilaiset: Acerin läppärit surkeimpia

uutinen julkaistu:19 elokuuta, 2010

TechRepublic kysyi jokin aika sitten lukijoiltaan, minkä valmistajan kannettavat ovat parhaita tai huonoimpia. Paljolti IT-alan ammattilaisista koostuvan vastaajajoukon lähes yksimielinen mielipide piti Acerin läppäreitä huonoimpina. Kannettavien hinnat ovat viime vuosina pudonneet puolentoista tuhannen euron hintaluokasta lähemmäs puolta tuhatta euroa. Samalla nopeudella on myös tippunut ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Missä mahtaa olla Samsungin läppärit? Ja Acerin läppäreitä käyttäneenä, en voi suositella. Huonoja kokemuksia juurikin kestävyydestä.
 • #2
  Näköjään Applella ja Lenovolla on suhteessa enemmän parempia kuin huonompia läppäreitä, kun muilla (paitsi acerilla) on kumpiakin saman verran.
 • #3
  Itse voin Acerin entisenä omistajana ja nykyisenä Lenovon omistajana allekirjoittaa tuon. Tietty pitäs vertailla enemmän sillä silmällä että jaoteltaisiin yrityskäyttö ja viihdekäyttö erikseen.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. elokuu, 2010 @ 11:39
 • #4
  Paskapuhetta ja panettelua!
  Jo usean Acerin kokemuksella voin sanoa että Acer on kyllä ihan laatumerkki, kyseiseltä firmalta sattuu vain löytymään myös huima valikoima ns. halpisläppäreitä mikä varmasti vääristää kuvaa laadusta, hyvä ja halpa kun harvoin kohtaa. Itse kun en alle tonnin läppäreitä edes harkitse kun tiedän etttä halvalla ei hyvää saa.
  Omat Acerini ne vain aina toimii ja toimii...
 • #5
  Uggeen kanssa samaa mieltä.
 • #6
  Itsellä ja tutuilla taas näiden tulosten mukaisia kokemuksia Acereista. Eikä kyseessä oo ollut ees mitkään halvimmat Cittarin mallit, vaan tonnin hintaluokan koneet. Oma TM5720 hajosi parin vuoden ikäisenä ilman mitään näkyvää syytä, ilmeisesti emolevyltä jotain. Veljen piirun verran halvempi Acer on käynyt pari kertaa huollossa ja heti hajosi näytöstä jotain huollon jälkeen. Ei Aceria enää minulle, kiitos.
 • #7
  Lenovo ja Apple tuon minun laskupäällä voitti ja ACER hävisi selvästi.

  Ja onhan se ACER paska merkki, sitä tuskin kukaan kiistää. Pitää vaan muistaa, että vaikka ACER:lla on markkinoiden paskin hinta/laatu -suhde, on ACER:lla silti paras hinta/teho/ominaisuus -suhde läppäreissään.

  Lisäksi pitää muistaa markkinaosuudet eri hintaluokissa. ACER on varmaan markkinajohtaja niissä kaikista halvimmissa paskoissa, kun taas Lenovo taas huippukoneissa.

  Eli siis jos hankkisin alle 500Eur läppäriä näppärällä tietotekniikan opiskelijalle, niin hankkisin sille ACER:n. Jos taas hankkisin 1000-2000Eur hintaisen kunnollisen läppärin, niin komposiittirunoinen ihka oikeiden insinöörien suunnittelema Lenovo päätyisi ostoslistalle.
 • #8
  No oma 2800€ Acerin kuukahti 11 kuukauden jälkeen...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.