Intel osti tietoturvayhtiö McAfeen

uutinen julkaistu:19 elokuuta, 2010

Siruvalmistaja Intel on tänään ilmoittanut ostaneensa tietoturvajätti McAfeen. Yllättävän yrityskaupan hinnaksi ilmoitettiin 7,68 miljardia dollaria eli noin 5,98 miljardia euroa. McAfeesta tulee Intelin Sofware and Services -ryhmän alaisuudessa toimiva tytäryhtiö. Intelin mukaan yrityskauppa heijastaa tietoturvan merkityksen korostumista nykypäivän verkottuneessa maailmassa, eivätkä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Laitetaan ne kaikki pakolliset vitsit tähän ekaan viestiin

  1. Intel voisi korvata kaikille McAfeeta sairastaville rahaa ja lopettaa tuotteen valmistuksen. (WHO antaa palkinnon tästä hyvästä)
  2. Intel osti McAfeen, koska AOL ei ole kaupan.
  3. McAfree on lopulta sellaisen firman hallussa, joka pystyy uninstalloimaan sen.
  4. Intel voi poistaa McAfreen tuotteet Intelin suorittimilla varustetuista koneista, jolloin niiden suorituskyky on 500% parempi kuin AMD-koneiden.

  Ja itse asiaan. Intel maksoi/maksaa reilua ylihintaa osakkeista, jossa ei ole IMO mitään järkeä. McAfeen voi tarjota Intelille ainoana arvokkaana asiana isoja yritysasiakkaita, mutta koska Intel ei ole IBM:n tyyppinen palvelutalo, olisi parempi ratkaisu ollut parin pienemmän kilpailijan ostaminen huomattavasti halvemmalla.
  EDIT:
  Ja vielä loppuun video, jossa esitellään kyseisen AV-firman laadukasta softaa käytännössä
  http://screenr.com/aEA
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. elokuu, 2010 @ 20:38
 • #2
  Olisi mieluummin ostanut Aviran niin olisi saanut paremman vastineen rahoillensa.

  No Intel taitaa tienata rahaa prossu,SSD ja piirisarja myynnistä niin paljon ettei tuo summa tunnu varmaan missään.

  Edit.mitenkäs tuo viestin kirjoitusaika on tuolla lailla,kirjoitin 20.8 klo 00.41
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. elokuu, 2010 @ 0:44
 • #3
  Tietenkin käy niin että kun tuo mcafee liitetään laitteistoon, niin se aina tarkistelee taustalla konetta vaikkei tarvitsisi. Ohjelmana on paljon parempi kun saa tarvittaessa pois päältä viemästä resursseja muilta ohjelmilta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.