AMD hylkäämässä ATI-brändin

uutinen julkaistu:30 elokuuta, 2010

X-bit laboratoriesin saamat tiedot tuntuvat vahvistavan netissä liikkuneen huhut, joiden mukaan AMD aikoo jättää tulevista näytönohjaimistaan kokonaan pois ATI-sanan. Uusien Radeon-ohjainten pakkauksissa näkyisi siis pelkästään Radeon-brändinimi. Uuden liikemerkin myötä 25 vuoden ikäinen ATI-nimitys olisi jäämässä kokonaan pois käytöstä. Brändien yhdistämisellä pyritään yhtenäistämään ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Sinänsä AMD:n kannalta fiksu veto, varmasti aika sekava tilanne monelle keskivertokuluttajalle tuo kahden brändin olemassaolo. Toisaalta taas pieni suruliputus näin wanhan parran näkökulmasta, kun taas yksi PC-historiaan suht oleellisesti liittyvä brändi kuopataan..
  • #2
    Varmaan pitkällä tähtäimellä tosiaan hyvä päätös, parin vuoden päästä kukaan muistakkaan enää mitään ATIa :P

    Täytyy olla samaa mieltä X-bit labsin lähteen kanssa, ei nuo uudet logot pahalta näytä. Tai siis ainakaan vanhoja pahemmilta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.