LucidLogix tuo Hydra-piirit suoraan näytönohjaimiin

uutinen julkaistu:1 syyskuuta, 2010

LucidLogix on tuomassa HydraLogix (aiemmin pelkkä Hydra) -tekniikkaansa suoraan näytönohjaimiin uudella Unity-arkkitehtuurilla. Aiemmin pelkästään emolevyille asennetut HydraLogix-piirit mahdollistavat minkä tahansa kahden tai useamman näytönohjaimen käytön samassa kokoonpanossa. Piirien tarkoituksena on hoitaa GPU:iden välinen liikenne ja jakaa kuormitusta tasaisesti eri grafiikkaprosessoreille. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Oliskohan tosta sitten hyötyä että ei tarvitsisi myydä vanhaa näyttistä, vaan se voisi olla apuna? Tietty jos uusi kortti hidastuu vanhan tasolle, ei se sitten toimisi...
  • #2
    Ainakin teoriassa tuon piirin kait pitäisi pystyä hoitamaan kummallekkin gpu:lle niiden tarvitsema määrä dataa ilman, että toisen tarvii hidastua hitaamman tasolle. Testitulokset tuleekin olemaan ihan jännä nähdä, jahka sellaisia ilmestyy.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.