Ensimmäinen MeeGo-tabletti kauppoihin syyskuussa

uutinen julkaistu:5 syyskuuta, 2010

Saksalainen WeTab-niminen yhtiö on ilmoittanut, että sen jo aiemmin julkaistu yhtiön nimeä kantava tablet-tietokone perustuu MeeGo-käyttöjärjestelmään ja saapuu kauppoihin syyskuussa. Androidia ja ARM-prosessoreita käyttäviä tabletteja on julkaistu viime aikoina useita, mutta WeTab lienee ensimmäinen virallinen MeeGoa käyttävä tabletti. Yhtiö on aiemmin puhunut tiedotteissaan vain Linuxiin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  No jo on itseään toistavasti kirjoitettu uutinen.
 • #2
  Josko tästä lähtis sit tulee noita MeeGo tabletteja vähä enemmän. Vois jonkun vähä halvemman leffoja varten vaikka hankkiakki.. Mitää 900e en varmasti maksa tollasesta lelusta..

  Tähänkin ois periaattessa voinu lyyä sen 2-ytimise version atomista ja akkukestokin vois olla parempiki mut ihan fiksun olone ja käyttis näytti kohtuu hyvältä. Vähän ehkä nyki.
 • #3
  http://www.amazon.de/WeTab-Zoll-Tablet-P...TF8&s=computers

  569,00 euroa maksaa Saksan Amazonissa 3G versio.

  http://www.amazon.de/WeTab-Zoll-Tablet-P...TF8&s=computers

  449e ilman 3G:tä ja 16g tallennustilalla.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5. syyskuu, 2010 @ 19:09
 • #4
  Tuplaytimistä Atomiahan noihin ei kannata missään nimessä laittaa, koska se vie virtaa 1,5 x yksiytimistä enemmän, eli lyhentää akun kestoa 30% tai vaatii painavamman tehokkaamman akun. Tuplaytimiselle ei ole noissa myöskään yhtään mitään käyttötarvetta.

  Tuollainen toimisi aika hyvin mummulla tai papalla näköpuhelinkäytössä lastenlastensa kanssa, jos vain mobiililaajakaistaa tuolle 3G:lle on saatavilla.

  Kirjalukulaitteeksihan tuo on kooltaan valitettavasti käsille liian raskas, mutta sylissä tai tuessa pidettävänä ihan toimiva ja dvd-tasoisten leffojen katseluunkin tietysti omiaan, kunhan nettileffoja jostain palvelusta vain saadaan. Ja toimiihan tuossa ilmeisesti Ylen Areenakin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.