AMD esitteli kilpailijaa Atomeille

uutinen julkaistu:8 syyskuuta, 2010

Ostettuaan ATI:n AMD ilmoitti aikovansa kehittää uuden tyyppisiä prosessoreita, joissa näytönohjaimen toiminnallisuus olisi täysin integroitu prosessoriin. AMD kutsui uusia prosessoreita Accelerated Processing Unit -nimellä (APU) ja koko integrointistrategian nimeksi annettiin Fusion. Fusion-projektin tuotteista on kuultu jo aiemmin ja työpöytäkäyttöön suunniteltujen APU:den olisi tarkoitus ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Hmmm... tästä on tullut tihkumalla niin monenlaista tietoa. Olin käsityksessä, että ensimmäiset Fusionit valmistettaisiin vanhalla arkkitehtuurilla (mikä sen nimi nyt olikaan, ei siis kuitenkaan Bobcatilla). Ja oliko asia vielä niin, että ne olisivat 45nm:n prosessilla tuotettuja?
  • #2
    Llano tulee olemaan 32nm, Ontario on 40nm bulk -tekniikalla. Ontariossa on uusi Bobcat-arkkitehtuuri ja Llanossa käytetään Phenomeista tuttuja päivitettyjä Deneb-ytimiä.
  • #3
    Pitää hankkia kun ilmestyy.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.