AMD esittelee Zacaten suorituskykyä ensi viikolla

uutinen julkaistu:11 syyskuuta, 2010

Intel järjestelee kiivaasti omaa Intel Developer Forum -tapahtumaa, mutta AMD näyttäisi ottavan median huomion ensi viikolla. AMD kertoi esittelevänsä ensimmäistä kertaa julkisesti Zacate-hybridiprosessorin suorituskykyä. Tilaisuus pidetään San Franciscossa, Yhdysvalloissa. Zacate on siis AMD:n Fusion-sukupolven CPU-GPU-prosessori. Zacaten prosessoriosa koostuu kahdesta Bobcat-arkkitehtuuriin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    suosituskyky?
  • #2
    Mielenkiinnolla seuraillut tätä hommaa, josko AMD:ltä tulisi jotakin todella kilpailukykyistä tässä sekvensissä, kun tuolla pöytäkone puolella ovat "jonkin" verran jäljessä Inteliä, toisaalta kuluttaja tuossa hyötyy kun saa pätevää rautaa edullisemmin. Toivonkin että vastaavaa tapahtuisi tuossa mini kannettava ja muutoinkin läppärien sarjassa, eli että saataisiin kunnon kilpailua sillekkin saralle.

    Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
    Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.