OCZ asensi neljä Sandforce-ohjainta SSD-asemaan

uutinen julkaistu:14 syyskuuta, 2010

Muistivalmistaja OCZ on esitellyt Intel Developer Forum -tapahtumassa uutta RevoDrive X2 SSD-asemaansa, joka sisältää peräti neljä markkinoiden parhaksi väitettyä Sandforce-muistiohjainta. Asiasta kertoi HotHardware-sivusto. RevoDrive-asemat eivät ole tarkoitettu perinteiseen 2,5" kovalevypaikkaan, vaan ne on rakennettu PCI Express -väylään asennettavan lisäkortin muotoon. Neljän ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tuossa saattaisi jo huomata eron kovalevyyn...
 • #2
  Originally posted by Grina:
  Tuossa saattaisi jo huomata eron kovalevyyn...

  Niinkin voisi sanoa!
 • #3
  Quote:
  Neljän muistiohjaimen ansiosta levy muodostaa erittäin suoritukykyisen RAID 0-kokoonpanon.
  Vaikka OCZ:n sivuillakin sanotaan näin, epäilen tätä. RAID-0 on tunnetusti erittäin huono vaihtoehto kun tarvitaan korkeaa IOPS-suorituskykyä. Esimerkiksi viiden levyn RAID-0-pakan IOPS-suorituskyky on sama kuin pakan huonoimman yksittäisen levyn.

  Veikkaisin OCZ:n tarkoittavan enemmänkin jotain load-balancing-menetelmää tms., jonka avulla voidaan jakaa kuormaa tasaisesti. Ehkä jotain samaa ideaa kuin ZFS:n dynamic stripessa, jota myös joskus virheellisesti kutsutaan RAID-0:n vastineeksi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.