Intel: 22 nanometrin sirut jo tuotannossa

uutinen julkaistu:16 syyskuuta, 2010

Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini kertoi San Franciscossa pidetyssä Intel Developer Forum -tapahtumassa, että yhtiön seuraavan sukupolven prosessorit ovat jo koetuotannossa. Uudella 22 nanometrin valmistustekniikalla valmistetut prosessorit ovat tarkoitus saada massatuotantoon 2011 toisella puoliskolla. Otellini ei puhunut halaistua sanaa tulevan sukupolven prosessoreiden koodinimistä. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Tuota, ei kai AMD jää sen enempää taakse kuin mitä se on nytkään? Intelillä on 32nm:n teknologia ja AMD:llä 45nm:n. Ensi vuoden alkupuoliskolla molemmilla on hetken aikaa 32nm:n tuotantoprosessi käytössä ja loppupuoliskolla Intel sitten siirtyy 22nm:iin. Eli tilanne palaa samaan kuin mikä juuri nyt vallitsee.
  • #2
    Paitsi tietysti jos AMD jää kiinni 40nm:iin Zacaten/Ontarion (vai mikä niiden nimi nyt olikaan) osalta liian pitkäksi aikaa ja sen ainoaksi 32nm:n tuotteeksi ensi vuonna jää Llano. Toisaalta, tuskin Intelkään siirtyy kovin laajasti 22nm:iin ensi vuonna. Saas nähdä...
  • #3
    Tasaväkisen kilpailun saamiseksi pitää vaan odottaa, että AMD:n siirtyminen onistuu suunnitellusti ja Intellillä tulee ongelmia.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.