Intel esitteli 4,9 GHz:n kellotettua Sandy Bridge -prosessoria

uutinen julkaistu:16 syyskuuta, 2010

Intel esitteli 4,9 GHz:n kellotettua Sandy Bridge -prosessoria Intel esitteli eilen IDF-tapahtumassa 4,9 GHz:n ylikellotettua Sandy Brige -prosessoria. Esittelykoneen suoritin oli jäähdydetty pelkällä ilmalla. Intelin edustaja ei paljastanut prosessorin lähtötaajuutta, mutta kertoi kyseessä olevan neliytiminen kerroinlukitsemattomaan K-sarjaan kuuluva malli Hyper-Threadingilla varustettuna. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Däm & Kääks

  Yks kappale tommosia mullekkin, sillä pelais pasianssia sähäkästi.

  Ei paha, mutta hinta lienee aika suolainen ??
 • #2
  BClock-taajuuden lukitseminen olisi hyväksyttävää, jos kerroin olisi kaikilla prossuilla vapaa, mutta jotenkin oletan, että K-sarjan prossut tulee olemaan selvästi kalliimpia ja täten kellottamisesta saatava rahallinen hyöty on tulevilla Intel prossuilla historiaa.
  Harrastelijakellottajat joutuvat siirtymään sitten kokonaan AMD:n leiriin, mutta lienee sen verran marginaalinen segentti, että ei myyntiluvuissa näy. Kellotuskisoissa ja pro kellottajien pöydällä on vaan sitten jatkossa K-sarjalaisia.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.