AMD suunnitteli lohikäärmekuvioidun kotelon

uutinen julkaistu:25 syyskuuta, 2010

Tom's Hardware uutisoi AMD:n suunnittelemasta kotelosta, jota koristaa metallinen lohikäärme ja Phenom II X6 -tekstit. Kotelo on AMD:n ja räätälöityjä koteloita tarjoavan iBuypowerin yhteistuotos. AMD:n lohikäärmekuvioinnin pohjana on käytetty NZXT Lexa -koteloa. Kotelon metallinvärinen punasilmäinen AMD-lohikäärme on kuvauksen mukaan "siivet levitettyinä ja leuat auki valmistautumassa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  On muuten aika helvetin nätti kotelo. :) Kelpais mullekin, jos ostaisin Thuubanin, mutta vielä koneessa tikittää Phenom 955 vakiokelloilla, eikä hyytymisen merkkejä näy.
 • #2
  Hieno ja tyyris minun kukkarolleni. :)
  Varmasti löytää ostajia.
 • #3
  hyi helvetti minkä näkönen. en ottaisi tollasta hirmia edes ilmaseksi
 • #4
  Lohikäärmeet on awesome! Harmi, että tuota rumentaa tuo X6 ja iso AMD:n tarra.

  Tuohon hintaa kyllä toivois, että kopassa olis muutakin erikoista kuin maali.
 • #5
  Quote:
  Harmi, että tuota rumentaa tuo X6 ja iso AMD:n tarra.
  Samaa mieltä.
  Tuon ostaisin jos rahaa olisi :)
 • #6
  Originally posted by Raattis:
  Lohikäärmeet on awesome! Harmi, että tuota rumentaa tuo X6 ja iso AMD:n tarra.

  Tuohon hintaa kyllä toivois, että kopassa olis muutakin erikoista kuin maali.
  Onhan siinä. Vesijäähdytys on minusta erikoista, kun ei sitä missään 100-150€ koteloissakaan (yleensä) ole. Uutisessa lukee:
  Originally posted by uutinen:
  Lohikäärmekuvionnin lisäksi kotelo sisältää valmiiksi asennetun vesijäähdytysjärjestelmän
  Virtalähteestä ei kyllä kerrota mitään uutisessa edes englanninkielisessä Tom's Hardwaressa.
 • #7
  On kyllä Jonnein näkemäni kotelo ikinä. Olisi voinut olla hillitymmän näkönen, mutta kuitenkin lohikäärmeen kanssa. Tollanen kotelo vanhenee todella nopeeta ulkonäöllisesti. Rumentaa kummasti toi X6 logokin.
 • #8
  Teinipoikien peli kotelo. Vanhempaan makuun on semmoset hillityt ja selkeät käytännöllisyyden ehdoilla tehdyt.. Kuten vaikka FractalDesignin Define R3.

  FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.