Nvidia valmistaa Best Buylle omat näytönohjaimet

uutinen julkaistu:5 lokakuuta, 2010

IT-sivusto HardOCP:n mukaan Yhdysvaltalaisesta Best Buy -kaupasta saa nykyään ostettua Nvidian itse tekemiä näytönohjaimia. Normaalisti add-in-board -valmistajat tekevät lopulliset näytönohjaintuotteet, ja Nvidia tarjoaa vain piirit ja referenssimallit, mutta nyt Nvidia on ryhtynyt valmistamaan Best Buylle kokonaisia näytönohjainpaketteja GTX 450 ja GTX 460 -näytönohjaimista. Verkkosivusto ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Lyhenteitä voisi aina vähän kertoa mistä ne tulee kun niitä uutisissa käyttää itse en ainakaan tajua mitä tuo AIB tarkoittaa..


  • #2
    Kyseessä on siis tuo ylempänä uutisessa mainittu add-in-board. AIB-valmistaja siis ostaa Nvidialta näytönohjainpiirit ja lisää ne omalle kortilleen muisteineen päivineen, pohjautuen joko Nvidian referenssisuunnitteluun tai AIB-valmistajan omaan. Nvidian AIB-valmistajia ovat esim. EVGA, Palit, Galaxy etc.

    Hyvä huomatus kuitenkin, pyritään jatkossa selittämään termit selvemmin. =)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.