Intelin kolmannen sukupolven SSD-asemien tiedot julki

uutinen julkaistu:6 lokakuuta, 2010

Verkkosivusto Anandtech on julkaissut Intelin kolmannen sukupolven SSD-asemien tekniset tiedot. Uusien asemien suorituskykyä on parannettu ja TLC-teknologian ansiosta asemien tallennuskapasiteettia on saatu kasvatettua ilman hintojen kasvua. Uudet asemat perustuvat IMFT:n 25 nanometrin valmistustekniikkaan ja ne tulevat saataville tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa. Intelin asemista ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Intel tuo markkinoille myös uudistetun 22nm:n tekniikalla tehdyn 40 gigasen halpismallinsa. Alunperin Intel ilmoitti, että tämä malli julkaistaisiin 80 gigasena, mutta päättivätkin sitten pysyä kuitenkin edelleen 40 gigassa, mikä oli allekirjoittaneelle pettymys. Myös sen specsit olisi kiva tietää.

  Vielä kun saisi hinnat tietoonsa.
 • #2
  Originally posted by ArskaVi:
  Intel tuo markkinoille myös uudistetun 22nm:n tekniikalla
  Ooooppssaaaa... siis 25nm piti kirjoittamani.
 • #3
  Hienoa, harmi vaan että löytyy jo X25-M G2.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.