GeForce GT 430 myynnissä Best Buyssa

uutinen julkaistu:4 lokakuuta, 2010

Vaikka Nvidian pitäisi huhujen mukaan julkaista GeForce GT 430 -näytönohjain myöhemmin lokakuussa, ovat muutamat liikkeet ottaneet varaslähdön kyseisen kortin myynnissä. Jenkkiläinen Best Buy on ehtinyt julkaisun edelle, ja korttia on liikkeessä myynnissä jo nyt, vaikka Nvidia ei ole kertonut edes virallisia speksejä. Verkkosivusto Bit-Techin mukaan Galaxyn valmistamassa valmiiksi ylikellotetussa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    "kortille on hintaa alimmillaan 72,62 euroa."

    Kertoisitteko, millainen hinta/hyötysuhde tässä nyt sitten on? :o
  • #2
    Kortin hyötysuhteesta voidaan kertoa enemmän sitten kun se on arvosteltu, tällä hetkellähän sitä ei ole virallisesti edes julkaistu. Nvidian vanhaan sukupolveen verrattuna se lienee selvä parannus, mutta kuinka se pärjää AMD:n korteille samassa hintaluokassa jää nähtäväksi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.