Asukselta pyöreä kosketushiiri

uutinen julkaistu:27 lokakuuta, 2010

Asus on julkaissut oman erikoisen versionsa Applen kosketuspinnallisesta Magic Mouse -hiirestä. WX-DL -niminen pyöreä ja hieman muffinssia ulkomuodoltaan muistuttava hiiri sisältää kosketussensorin, joka mahdollistaa esimerkiksi vierityksen neljään suuntaan. Hiiren on suunnitellut Tanskalainen David Lewis, joka on suunnitellut myös Asuksen N90-kannettavan ulkomuodon. Hiiren pyöreä kromin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Minä kun luulin, että Magic Mouse näytti hyvin epäergonomiselta.
  • #2
    Aikamoiselta ranteen tappajalta kyllä ainakin näyttää.. Ja voisin kyllä kuvitella että ei tuo pitkäaikaisessa käytössä ole kovin ergonominen.
  • #3
    Mm, jeps. Ei se pallomainen suunnittelu mikään parhain ergonomian suhteen ole. Halpa-Hallissa kun kävin yksi päivä kavereiden kanssa ja siellä oli myynnissä joku hiiri joka oli suunniteltu sellaseks palloks niin hyi että ku tuntu oudolta kädessä. Nohjaa en sitten tiedä miltä tämä tuntuisi. Silti, olen kyllä tyytyväinen omaan DeathAdder hiireen^^
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.