Core i7-990X ilmestynyt hintavertailupalveluun

uutinen julkaistu:5 marraskuuta, 2010

Monet PC-harrastajat odottavat jo kuumeisesti Intelin tulevia Sandy Bridge -prosessoreja, mutta Intel aikoo julkaista vielä ennen niitä uuden Westmere-pohjaisen lippulaivamallin. Jo jonkin aikaa tiedossa ollut Core i7-990X on ilmestynyt itävaltalaiseen hintavertailupalveluun. Palvelu ei vielä listaa ainuttakaan verkkokauppaa, jossa prosessoria myytäisiin. Prosessorin ilmestyminen palveluun ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Mikäköhän järki tässäkin on? i7-980X kellottuu 3,46Ghz helposti, turha siitä on mitään maksaa.
  • #2
    Tässä on se järki, että nyt intelillä on käsissään kasa parempia gulftowneja kuin mitä 980x-mallissa on, voidaan siis tuoda parempi malli markkinoille (kuten siis tiedetään, mikropiirejä valmistettaessa syntyy epäidenttisiä yksilöitä, joiden sähköiset ominaisuudet poikkeavat hieman toisistaan). 990x maksimikellot todennäköisesti reilusti 980x paremmat. Samoin toimii kaiketi pienemmillä jännitteillä (samalla kellotaajuudella) kuin 980x. 990x julkaistaan samasta syystä kuin aina julkaistaan pienempikellotaajuuksisia ja suurempikellotaajuksisia prosessoreita. Esim. C2D E8500 ei kellotu laisinkaan samoihin lukemiin kuin E8600. Vakiona kellojen erot ovat vain tuon samat 133Mhz.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.