SSD-hinnat jatkavat laskua, 64 GB alle sadalla dollarilla

uutinen julkaistu:13 marraskuuta, 2010

Yhdysvaltalainen perinteisiä kivijalkakauppoja pyörittävä Micro Center -ketju on tuonut myyntiin omalla nimellään brändätyn SSD-levyn. Micro Center on ilmeisesti ensimmäinen jälleenmyyjä, joka ottaa nimettömän valmistajan SSD-levyn valikoimiinsa. Huolimatta perinteisesti halpismerkkeihin liitetystä kauppiaan oman nimen käytöstä, Micro Centerin asemat ovat korkealaatuista tekniikkaa. 64 ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pikku hiljaa.. :P Kohta voisi alkaa harkita käyttis levyn hankkimista.

  ---MoZar---
 • #2
  Tommonen ebaysta saa varmasti alle 100 euroon vaikka kustit ois jenkkilöistä 20-30 euroo.. Sit pyytää paketin kanteen Christmas Gift ja ei tuu tulleja :)))
 • #3
  Muuten hyvä, mutta opettele kieli. "kapasiteetilla varustettu" Voi luoja mitä roskaa. Miten olisi esimerkiksi ilmaisu "64 gigatavuinen"? Vanhan toimittajan neuvo: Tiivistä, tiivistä, tiivistä!
  Ja unohda tuo myymäläadessiivi!

  Lla,llä,lla,lla.....

  A
 • #4
  Eipä ole pitkään aikaan toiminut tuo gift-jippo, eli tulliin jää vaikka olisi mitä tekstiä paketin kyljessä. Kunhan hinta siis ylittää 45 € ja paketti lähetetään EU:n veroalueen tai tullialueen ulkopuolelta.
 • #5
  Vaikuttaa siltä, että ensvuoden aikana saattaa SSD löytyä Fractalin sisuksista. :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.