PhotoFastin nopeammat SSD-levyt eivät kelpaa Applelle

uutinen julkaistu:1 joulukuuta, 2010

Uutisoimme lokakuun lopulla Taiwanilaisen muistivalmistaja PhotoFastin tarjoavan isompaa ja nopeampaa SSD-asemaa Applen syksyllä julkaisemalle MacBook Air -kannettavalle. 9to5mac.com-sivuston tietojen mukaan PhotoFastin alkuperäistä parempi päivitysosa ei kuitenkaan kelpaa Applelle, joka on kehottanut PhotoFastia lopettamaan aseman tuotannon. PhotoFastin asema tarjoaa enimmillään 256 ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  En oikein ymmärrä miksi näiden tuotanto piti sitten lopettaa? Eikö apple salli että asiakkaat tajuavat että vaikka näppäriä laitteita ovatkin, niin siltikään sisällä ei ole todellakaan ne parhaimmat mahdolliset osat. Vai onko syy siinä että ihmiset alkasivat itse availemaan laitteitaan ja vaihtamaan (lue: rikkomaan) asemia?
  Sanoisin että tosin tuo nykyinen nopeus riittää varmasti mutta silt, mitä haittaakaan siitä olisi ollut jos nopeampaa vaihtoehtoa olisi tarjolla?
 • #2
  "Apple on perinteisesti ollut tarkka tuotteidensa huonosta hinta/teho -suhteesta ja ylihintaisista lisälaitteista."

  There, fixed.

  Jos joskus jostain jotain mutta kun ei koskaan mistään mitään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.