Komiaa. Ja jos ja kun tahdonkin spekuloida sen kanssa että AMD:llä alkaisi asiat meneen oikeen huonosti, niin sitten vaan IBM:n kanssa kimppaan, niin saataisiin Intelille hieman puristusta. Tehoja lisää, hintoja kilpailun kautta alas = kaikki hyötyvät. Kuten muillakin aloilla, kilpailu edistää hintojen laskemista sekä parantaa tuotekehittelyä. Intelin (lähes) monopolimainen asema x86 järjestelmissä on mielestäni p*rseestä.

Mikäli kävisikin toisin, eli IBM ja Intel yhdistyisivät ja alkaisivat keskenään kehittämään/markkinoimaan teknologiaa, olisi meillä mahdollisesti jälleen 90 luvun alun hinnoittelut komponenttien suhteen, jolloin myös nykyinen tapa jolla kaikelle kansalle on mahdollista saada jonkinlainen tietokone (joka nykyisessä maailmassa on lähes välttämättömyys, ainakin mitä tulee länsimaiseen kehitykseen ja muihin asioihin). Eli mitä tällä lätinälläni olen hakemassa, toivoisin että joko AMD saisi vauhditettua ja parannettua tekniikkaansa Inteliin nähden, tai vastaavasti uusia kilpailijoita alalle. Esim ARM/IBM/nVidia fuusio voisi olla erittäin mielenkiintoinen juttu.

Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless