Green House julkaisee 15,6" USB-näytön

uutinen julkaistu:13 tammikuuta, 2011

Japanilainen Green House on tuomassa markkinoille 15,6" kokoisen näytön, joka ottaa kuvasignaalin USB 2.0 -liitännän kautta, utisoi TechPowerUp. USB-liitännän käyttö mahdollistaa lisänäyttöjen asentamisen ilman näytönohjaimen päivitystä, mikä saattaa tulla tarpeeseen esimerkiksi kannettavien tietokoneiden tapauksessa. USB-liitännän kaistanleveyden rajoituksista johtuen GH-USD16K-mallin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kyllä on huono näyttö hintaan nähen. Yleensä läppäreissä on kuitenkin väh. yksi näytön liitäntä, ja harva nyt läppärillä käyttää kolmea näyttöä. pöytäkoneella taas jos pitäisi käyttää kolmea näyttöä niin tuskin olet ensikertalainen koneiden kanssa ja näytönohjaimesikaan tuskin on huonoimmasta päästä, etteikö tukisi kolmea näyttöä. Yleensäkin jos montaa näyttöä kaipaa niin näytön laadulla on aika hyvin merkitystä.

  Vaikea kuvitella että tälle näytölle todella olisi yhtään ostajaa...

  Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.
 • #2
  Oisko ollu Samsung kenellä oli jo yli vuosi sitten tarjota 22" fullhd-näyttö, joka niinikään osasi ottaa usbista signaalin.
 • #3
  USB3:lla kaistarajoitus häviää ja ehkä vielä jonain päivänä näyttö saa virtansa myös 1-2 USB-liittimestä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.