Apple vähättelee iPadin kilpailijoita: Isoja ja omituisia

uutinen julkaistu:20 tammikuuta, 2011

Applen toimitusjohtajan töitä hoitava Tim Cook kommentoi iPadin kilpailijoita vähättelevään sävyyn, kun yhtiö julkisti hyvin sujuneen vuoden viimeisen neljänneksen taloudelliset lukemat, uutisoi Tom's Hardware. Apple ei näe Windows- tai Android-pohjaisia tabletteja kunnollisina kilpailijoina ja yhtiön havaintojen mukaan myös asiakkaiden kiinnostus on ollut laimeaa. Cook kuvaili Windows-tabletteja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tainnut kusi kihahtaa nuppiin oikein kunnolla. Android ja muut tabletit nakertavat koko ajan omenaa hitaasti pieni pala kerrallaan. Kyllä se omppu joku päivä sieltä puusta putoaa ja mätänee pois.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. tammikuu, 2011 @ 20:32
 • #2
  Quote:
  Android-tableteista tulee lähinnä mieleen erittäin isokokoinen älypuhelin, joka mielestämme on omituinen tuote
  Kertokaapas sitten joku, että mitä se iPadi muistuttaa :O
 • #3
  niinpä. Eikö Applella joskus ollu joku nettisivu, mikä keskitty vain haukkumaan kilpailijoiden tuotteita?
 • #4
  Vitun apple
 • #5
  "Cookin mukaan ongelmana on se, että Android on suunniteltu älypuhelinkäyttöä silmälläpitäen"

  - Mitenkäs se 3.0 versio
  - Mikä?
  - Honeycomb on suuniteltu tableteille.
  - Voi paska! Onko sellainen tulossa?

  Kyllä se Android-puhelimet ovat hyvin myynneet.
 • #6
  Kaikki applen omistajat kommentoivat muiden laitteista ihan samanlailla joten enpä ihmettele. Ylimielisiä ovat mulkut :)
 • #7
  Suomalaisilla kommenttipalstoilla on vähän varoiteltu aallonharjalla olevaa Appleä ylmielisyydestä. Näin joidenkin mielestä Nokialle kävi vähän aikaan sitten.

  Jenkkilässä homma voi vielä upota, muttei Euroopassa ja vähän epäilen miten käy maailman laajuisesti. Taloudesta en ymmärrä mitään eikä osakkeita ole, mutta eikö ole vähän kummaan, että Nokian isot kaupat Usassa peruuntuivat, analyytikot ennustavat joulumyynnin menneen penkin alle ja Appleltä tuli haaste. Kurssi vähän notkahti, mutta taas on vihreällä. Valtamerten tuolla puolen tehtiin ennakkoarvioita huimempi tulos, silti kurssi on toista päivää punaisella ja jopa alempana kuin Jobsin saikkuilmoituksen jälkeen. Piikki on tammikuussa yhtä jyrkkä ylös- kuin alaspäin. Asiantuntijoiden suositukset ovat yhä: 31 osta, 14 ylipainota?, pidä 3, alipainota 0, myy 0. Nokian osalta suositus on pidä.

  Kokenemmat voivat olla oikeassa, Apple karahtaa ylimielimielisyyteen. Ei suostuta myöntämään, että kilpailu kiristyy ja ylihintainen tuote ei vedä hurmokseen entiseen tahtiin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. tammikuu, 2011 @ 23:31
 • #8
  Ai Android-tabletit muistuttavat ylisuuria älypuhelimia? Haha, nyt kyllä iski omaan nilkkaan, kun tuossa iPadissa taitaa olla venytetty iOS :D
 • #9
  Vähän on kyllä ikävä sävy tuossa juttelussa... Toki voi olla joku tämän Cookin lapsus, mutta epäilen. Pidän kyseisestä firmasta päivä päivältä vähemmän. Myös Applen käyttäjissä on havaittavissa tiettyä ihmeellistä lapsellisuutta, siis osassa. Ja se osahan kuuluu...

 • #10
  Haha! Täähän kuulostaa ihan kunnon rolli uutiselta!:D iPad tosiaan on extralarge iPhone:D Toivottavasti androidi tai Meego nyt olis sitten kunnollisia, eikä kesken eräsiä. Niin ja tosiaan, onhan siitä applen logosta jo valmiiksi purastu palanen pois, kohta se on syöty kokonaan ;)
 • #11
  Apple on jo ohittanut kliimaksinsa. Only way is down. Die, Apple, Die!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.