Uusi artikkeli: Core i7-2600K ylikellotettuna

uutinen julkaistu:5 helmikuuta, 2011

Intel on ehkä kärsinyt pienen imagotappion sen Sandy Bridge -alustan piirisarjaongelmien myötä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Intelin uusin suoritinsukupolvi on suorituskyvyssä ja tehonkulutuksessa omaa luokkaansa. Mutta pysyykö Intelin uutukaisen tehonkulutus aisoissa kun sitä aletaan ylikellottamaan? Ja kuinka kuinka helppoa toisen sukupolven Core-suorittimien kellotus nykyään onkaan? ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Siis pitäisikö K-sarjan mukana tulla tuollainen torni cooleri? Itselläni meinaa tuli ihan perus Intel cooleri.

  ASUS P8P67 EVO <> Intel Core i7 2600K@4,5GHz <> Noctua NH-U12P SE2 <> 2*4GB Corsair XMS3 DDR3 1600MHz <> ASUS AMD Radeon HD6870@1050MHz/1120MHz <> Accelero Twin Turpo PRO <> Fractal Design Define R3 <> Seasonic X-560 <> ASUS Xonar D2X <> Samsung 840 120GB <> Seagate Barracuda 500GB <> Seagate Barracuda 1TB <> Samsung Spinpoint F3 1TB
 • #2
  Originally posted by Masazu:
  Siis pitäisikö K-sarjan mukana tulla tuollainen torni cooleri?
  Ei. "Torni" cooleri, joka on käytännössä indenttinen i7 980X coolerin kanssa, on toimitettu vain testien tekijöille. Nämä ovat niin kutsuttuja engineering sample kappaleita.

  Sinäänsä on hämäävää käytää testeissä intel Extreme sarjan jäähyjä. Parempi että käytettäisiin suoraan aftermarket jäähyjä, ettei kuluttajalle muodostuisi väärää kuvaa tuotteesta.


  Project "Carbage Can" *Enthusiast Overclocker & Gamer*
  Red Bull antaa siivet, Koskenkorva antaa nelivedon!

 • #3
  Onpa harmi että mukana ei tuu samanlaista tornijäähdytintä. Itsekin olen ajatellut tämän hankkimista seuraavaan kokoonpanoon niin pitää muistaa hankkia parempi jäähdytin samalla.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.