Intel hyötykäyttää viallisilla piirisarjoilla varustetut emolevyt

uutinen julkaistu:8 helmikuuta, 2011

Intelin tiedotteen mukaan yhtiö jatkaa viallisilla piirisarjoilla varustettujen emolevyjen toimituksia tietyille asiakkailleen. Intel ilmoitti viime viikolla havainneensa SATA II -porttien suorituskykyyn vaikuttavan suunnitteluvirheen uusimmassa 6 Series -piirisarjassaan. Vika ei kuitenkaan koske nopeampia SATA III -portteja ja emolevyt ovat täysin käyttökelpoisia, kunhan massamuistit kiinnitetään ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eli vialliset emolevyt laitetaan pakettikoneisiin ja varmistetaan näin, että ostavat asiakkaat eivät välttämättä saa lisättyä yhtään kiintolevyä tai asemaa koneeseensa. Yksi syy lisää pakettikoneiden välttämiseen. :)
 • #2
  kuka pakettikoneiden valmistaja laittaa intelin ihan uudet i5 ja i7 emot ja prossut pakettikoneeseen??
 • #3
  Originally posted by weeq:
  kuka pakettikoneiden valmistaja laittaa intelin ihan uudet i5 ja i7 emot ja prossut pakettikoneeseen??
  Kyllähän uusiakin prosessoreita näkyy pakettikoneissa, mutta ylihinnoiteltuna. Nuo vastajulkaistut prosessorithan kuuluvat juuri siihen keskiluokkaan että luulisi niille ottajia löytyvän.

  Esimerkiksi HP:ltä löytyy jo pakettikoneita i7 2500 prosessorilla, en tiedä onko vielä myynnissä mutta googlettamalla ainakin löytyy.
 • #4
  ok
 • #5
  Lieköhän juottavat vialliset portit irti ennenkuin laittavat edelleen kiertoon.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.