Tom’s Hardware Suomessa, ensimmäiset 6kk takana

uutinen julkaistu:18 helmikuuta, 2011

Noniin, ensimmäinen puolikas vuosi on kulunut siitä, kun avasimme suomenkielisen Tom's Hardware -sivuston ja halusin tehdä, ainakin omaksi ilokseni, jonkinlaisen yhteenvedon ensimmäisten kuukausien kokemuksista. Heille, jotka eivät sivuston taustoja tunne, kerrottakoon, että Tom's Hardwaren suomenkielisiä sivustoja ylläpitää AfterDawn Oy, jonka todennäköisesti aika moni suomalainen tuntee ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Luen säännöllisesti, joten paikkansa tämäkin saitti on meikäläisen kohdalla löytänyt.

  THW:hän ilmestyi taannoin Ruotsissa ruotsiksi, right?
 • #2
  Afterdawnin ohella luen myös tätä säännöllisesti, oikeastaan vanhaa kunnon audio/video asiaa enemmän nykyään kiinnostaa tämä pc-tekniikka. Ja ehkä ihan hyväkin että ne kaksi aluetta on sitten eri brändeillä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 18. helmikuu, 2011 @ 18:55
 • #3
  Kiitos hyvästä palvelusta!
  Tarpeeseen nämä sivut tulivat. Paljon mielenkiintoista ja päivitettyä asiaa.
 • #4
  On muuten hyvä että Tom's hardwaren uutiset on samassa syötteessä kuin afterdawnin. Loistavaa että on joku PC-rautaan enemmän keskittynyt monipuolinen sivusto.
 • #5
  Originally posted by ArskaVi:
  THW:hän ilmestyi taannoin Ruotsissa ruotsiksi, right?
  Jep. THG ilmestyi aiemmin ruotsiksi, silloinkin lisenssisopimuksella, mutta ilmeisesti tuo ruotsinkielistä THG:tä pyörittänyt firma ei saanut hommaa koskaan oikein "lentoon", muistaakseni 4-5 vuoden jälkeenkin viikkokävijöitä taisi olla maksimissaan 30,000 - 40,000. Toivotaan, että AfterDawn onnistuu länsinaapurissa paremmin -- meidän ruotsinkieliset omat sivumme tavoittavat nykyisin noin 15,000 viikkokävijää länsinapurissa, johon siihenkin on tarkoitus hakea kasvua THG:n ja ruotsitoimittajien kautta.  Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
  Webmaster
  http://AfterDawn.com/
 • #6
  Uutisvirtaa tulee luettua kaikilta kolmelta Afterdawnin "alueelta", mutta artikkeleita ilmestyy mielestäni kaikkiin liian vähän. En tiedä ovatko ne edes palveluiden ydinaluetta, mutta niitä lukisi mielellään paljon enemmän. Erityisesti tämä korostuu mielestäni puhelinvertailussa ja THG:ssa. Erilaisia tuotteita on loputtomasti, uusien tuotteiden julkistuksia on jatkuvasti, mutta puhelinvertailu ja THG on jäänyt mieleen lähinnä uutispalveluina.
 • #7
  Originally posted by vetola:
  Uutisvirtaa tulee luettua kaikilta kolmelta Afterdawnin "alueelta", mutta artikkeleita ilmestyy mielestäni kaikkiin liian vähän.
  Artikkeleilla viitannet juurikin näihin pidempiin kokonaisuuksiin eli THG:ssa noihin käännettyihin artikkeleihin ja PV:ssä puhelinten arvosteluihin?

  Niissä on sellainen ongelma, etenkin "omaa tuotantoa" olevissa jutuissa, että ne vievät ihan tuhottomasti aikaa ja eivät kuitenkaan tuota ihan hirvittävän paljon enempää lukijoita kuin tavalliset uutiset, joten niitä ei voi ihan solkenaan olla tekemässä, kun resurssit ovat rajalliset ja homma pitää pitää kuitenkin kannattavana.

  PV:n puolella pyritään nyt tuollaiseen 8-15 puhelimen laajempaan arvosteluun per vuosi -- THG:n puolella artikkeleita tuleekin selkeästi enemmän (noin 10-15kpl/kk), kun ne saadaan käännöstyönä, eikä materiaalia tarvitse "itse" kirjoittaa.

  Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
  Webmaster
  http://AfterDawn.com/
 • #8
  Onhan tää mahtava sivusto tuon afterdawnin kaveriksi.
 • #9
  Erittäin hienoa, että otetaan enemmän riskiä ja laajennutaan ulkomaille. :) Toivottavasti menee hyvin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.