Video: AMD vertaa Llanoa Intelin Sandy Bridge -prosessoriin

uutinen julkaistu:2 maaliskuuta, 2011

AMD:n PR-osasto on lisännyt YouTube-videopalveluun uuden videopätkän, jossa demotaan yhtiön keväämmällä ilmestyvää Llano-suoritinta. Videolla verrataan AMD:n neliytimistä A8-3510MX -prosessoria Intelin aiemmin tänä vuonna julkaisemaan Core i7-2630QM:ään (Sandy Bridge). Videolla AMD haluaa osoittaa ensinnäkin sen, että kuinka ylivertainen Llanossa käytetty näytönohjain on verrattuna Sandy ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Toivottavasti tämä ei nyt ole floppi hommaa ja hinta/laatu suhde olisi kohdallaan. Meinaa nimittäin kohta tämä poika siirtyä intelin leiriin jos ei ala AMD olemaan kunnossa :D

    mmmmmmmmmmmmm
  • #2
    Ihan hyvältä näyttää, kunhan hinta/laatu suhde tosiaan on vielä hyvä (toivotavasti videolla oleva tuote on vielä halvempi kuin Intelin vastaava)
    ja toivottavasti saavat tuotteet ulos ennnen kuin intel julkaisee jo uusia... :)
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.