Samsung näkee iPad 2:n hinnan ja ohuen muotoilun todellisina haasteina

uutinen julkaistu:4 maaliskuuta, 2011

Samsung on myöntänyt yhtiöllä olevan parantamisen varaa sekä laitteistossa että laitteiden hinnoittelussa verrattuna tiistaina julkistettuun iPad 2 -malliin. Harvinaisen rehellisessä Yonhap-uutistoimistolle antamassaan lausunnossa Samsung on antanut tunnustusta Applelle erityisesti aiempaa ohuemman muotoilun ja erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun osalta. Samsungin mobiilitoimintojen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Myöntävät ainakin.
 • #2
  Onhan high-end Android-tablettien hinta aika korkealla. Ja tässä käydään vaan iPad vs muut tabletit, eli hinta kannattaa pitää mahdollisimman alhaalla.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4. maaliskuu, 2011 @ 21:17
 • #3
  Hiukan ihmetyttää tällainen kommentti, näitä kun ei yleensä lipsautella.

  Ehkä tässä haetaan nyt positiivisempaa kilttien poikien imagoa vastineeksi Jobsin pahojen poikien konsteille iPad2 julkkareissa. Käännetään toinen poski?

  Vai voiko olla että omat myyntilukemat näyttävät olevan vielä sen verran iPadi jäljessä että haluavat asettaa itsensä kilpailijaksi, vertaiseksi vaikka se maksaisi sen että pitää myöntää olevansa hiukan alakynnessä?

  Voisihan tämä tietysti olla hoaxikin...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.