Kooste: Millainen on tablet-tarjonnan nykyinen tila?

uutinen julkaistu:6 maaliskuuta, 2011

Mistä kaikki alkoi? Kohina tablet-laitteista alkoi aika tasan vuosi sitten, kun Apple julkaisi ensimmäisen iPadin. Ensimmäisen sukupolven iPadin ei uskottu saavuttavan erityisen suurta menestystä ja laitetta haukuttiin muun muassa ylisuureksi iPhoneksi. Toisin kuitenkin kävi ja Apple myi ensimmäisen 80 päivän aikana kolme miljoonaa iPadia. Applen alkumenestyksen jälkeen monilta valmistajilta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ihan hyvä tiivistelmä nyky tilanteesta.

  Itteeki semisti kiinnostas tollane Android tai miks ei myös tollanen WebOS pohjanen tabletti, mutta hinnat on sen verta isoja ettei oma käyttö huomioon ottaen oo mitään järkee sellsta maksaa.
 • #2
  Hyvä tiivistelmä todellakin. Kesän kuluessa markkinoilla pitäisi olla useampi Android 3.0:n tarjoava tabletti. Tässä artikkelissa ei edes yritetty käydä kaikkia läpi, kuten selvästi ilmoitettiinkin, mutta esimerkiksi Asus on tarjoamassa mielenkiintoisilta vaikuttavia tabletteja.
 • #3
  Olisin kaivannut puhetta Asuksen Eee Padeista. Katsokaa esim transformer, jonka hintaa arvioitu n. 500€ tietämille. Tai muiden näppäimistöllisten tablettejen huomioon otto, koska monelle este on varmaan juuri tuo näppäimistön puute. Saa noihin (iPad, Xoom..) toki erillisen näppäimistönkin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6. maaliskuu, 2011 @ 18:02
 • #4
  Tuossa esitetään, että "suosion ratkaisee (lähes aina) ominaisuuksien suhde hintaan". Itse arvelen, että näissä tableteissa painaa käytön helppous ja tarjolla olevien appien valikoima. Ja luottamus siihen, että laite päivittyy ja kehittäjät tekevät lisää appeja. IPadilla on hurja etumatka, jota taitaa voida kiriä vain halvat ja kyvykkäät androidit.
  Ominaisuudet eivät tableteissa ratkaise (suurelle yleisölle).

  Hyvä artikkeli.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.