Kuvissa: 20 erikoista oheislaitetta pelaamiseen

uutinen julkaistu:7 maaliskuuta, 2011

Suurelle osalle PC-pelaajista hiiri ja näppäimistö ovat riittävät lisälaiteet. Jos oma pelikokemus kuitenkin kaipaa lisäpiristystä tai haluat kokeilla jotain uutta, tässä kuvakoosteessa käydään läpi maailmalta löytyviä vaihtoehtoja. Tarjolla on kaikkea futuristisista ohjaushanskoista täysiverisiin ralliauton ohjaamoihin sekä FPS-peleihin tarkoitettuihin lisänäppäimistöihin. Kuvissa: ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Olenko puusilmä, vai unohtuiko 19 kuvaa jonnekin? Ei näy kuvia eikä mitään linkkiäkään missään. Myöskään tuo ainut kuva ei sisällä mitään seuraava-nappia tms.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. maaliskuu, 2011 @ 11:18
 • #2
  Originally posted by Lamma:
  Olenko puusilmä, vai unohtuiko 19 kuvaa jonnekin? Ei näy kuvia eikä mitään linkkiäkään missään. Myöskään tuo ainut kuva ei sisällä mitään seuraava-nappia tms.
  Et ole :)

  Uutisen lopusta puuttui linkki varsinaiseen artikkeliin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. maaliskuu, 2011 @ 11:38
 • #3
  Tämä häiriintynyt pömpeli puuttuu listalta.link

  Vekottimen pitäisi muuttaa otsan "neuroilmpulssit" näppäinkomennoiksi...
 • #4
  Tuli Egyptissä käydessä kokeiltua sellasta isohkoa ~2m halkasijaltaan olevaa "palloa" jonka sisään mentiin, laitettiin lasit joissa oli näyttö päähän ja otettiin ase käteen. Peli itsessään oli päämäärätön räiskintä, mutta tähtäys tapahtui päätä kääntelemällä, kävely ihan kävelemällä (pallo pyöri rullien päällä, joskin melko kehnosti), ja ampuminen luonnollisesti muovisen aseen liipasimesta. Oli kyllä tosi hieno systeemi. Voin vaan kuvitella millasella ilmeellä sitäkin tullu vedettyä : D
  Samaisessa mestassa oli joku tollanen liivi systeemikin (no. 5) joka tais olla CoD 2:n kanssa laitettu toimimaan, mutta sitä en menny kokeilee.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.