Samsungilta 399 dollarin tabletti ensi kuussa?

uutinen julkaistu:14 maaliskuuta, 2011

Droid Life -verkkojulkaisu on saanut lähipiiriltään tietoa Samsungin suunnitelmista julkaista muutaman viikon päästä uusi aiempia malleja edullisempi tablet-malli. "Eräillä teknologiamessuilla" käynyt jäsen ehti napata valokuvan tulevan tablet-koneen esityslehdykästä. Samsung siis kaavailee 8,9-tuumaisen tabletin julkaisun ohessa uutta edullista Galaxy Tabia. Huhtikuun neljäntenä päivänä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Aika kuraa kyllä tabletti ilman 3G ominaisuuksia. Varsinkaan kun tuo ei ole edes halpa.
    Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. maaliskuu, 2011 @ 10:49
  • #2
    Tabletista tosiaan menee hieman pointti ilman 3G:tä ainakin suomessa. Toisaalta tuossa on osittain varmaan takana Samsungin halu kilpailla hinnalla Applen kanssa. Halvimmat iPadit on todellisia karvalakkimalleja, mutta silti niiden hinnalla mainostetaan koko sarjaa ja sit Android-tabletteja pidetään kalliina.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.