Samsungin uutuustabletit pistivät paremmaksi, ohuempia kuin iPad 2

uutinen julkaistu:22 maaliskuuta, 2011

Samsung julkisti CTIA 2011 -tapahtumassa kaksi uutta taulutietokonetta Galaxy Tab -sarjaan. Uutuudet ovat 8,9 ja 10,1 tuuman kokoisia. Aikaisempiin malleihin verrattuna Samsung on onnistunut ohentamaan laitteita huomattavasti ja 8,6 millimetrin paksuisina ne ovat karvan verran ohuempia kuin Applen alkukuusta esittelemä iPad 2 8,8 mm:n mitoillaan. Laitteita käsitelleen CNet-sivuston toimittajan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Mikähän näissä mahtaa olla akunkesto?
 • #2
  Originally posted by Tnoi:
  Mikähän näissä mahtaa olla akunkesto?
  Lukemia ei vielä ole julkaistu, laite lienee sen verran keskeneräinen, mihin viittaa myös tuo kesäkuuksi luvattu julkaisuajankohta. Messuilla esitellyt laitteet eivät nimittäin olleet edes vielä käynnissä, vaan käyttöliittymää esiteltiin vanehmpien mallien avulla (lisäsin myös uutiseen).
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. maaliskuu, 2011 @ 21:52
 • #3
  Kun tässä nyt ei ole pitkää aikaa siitä kun iPad2 julkaistiin ja vasta sen jälkeen Samsung päivitteli sen ohuutta, haiskahtaa vähän siltä että Samsung on nyt taktisesti julkaissut pelkän ajatuksen vielä aavistuksen ohuemmasta tabletista hiukan ennen iPad 2:n maailmanlaajuista julkaisua, ilman että heillä olisi kasassa mitään sen konkreettisempaa.

  Kyllähän he tuollaisen laitteen varmasti pystyvät tekemään (noilla eroavaisuuksilla proof of concept = iPad2), mutta jää jännitettäväksi pitääkö tuo deadline. On ripeää toimintaa jos homma menee ajatuksesta kaupan hyllylle kolmessa kuukaudessa. On toki myös ripeää toimintaa näyttää jo 20pv jälkeen prototyyppiä messuilla...
 • #4
  Samsungin tuotteiden uutisointi on hieman sekavaa, varmasti kiitos yhtiön oman tiedotuksen. Onko Samsung Galaxy Tab 10.1 saamassa siis kaksi versiota vai onko aikaisemmin esitelty versio haudattu? Edellistä versiota luvattiin kauppoihin (ja mikä tärkeintä, tänne Eurooppaan) kevään aikana. Nyt toimitusta luvataan kesäkuulle (edelleen Eurooppaan?), mutta puhutaan vain Wifi versiosta. Varsinkaan täällä Suomessa ei pelkällä wifi versiolla ole juurikaan käyttöä.

  Samsung kusee tehokkaasti omiin muroihinsa ellei se saa tuotteita markkinoille ASAP. Myös Googlen olisi syytä olla huolissaan, markkinoilla on suuri tilaus Android 3.0 laitteille, mutta niiden saaminen kestää liian kauan. Motorola Xoom ei riitä, eikä sitäkään saa vielä ainakaan täältä Suomesta.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 22. maaliskuu, 2011 @ 23:08
 • #5
  Sanoisin, että ovela veto Samsulta kehuskella iPad 2:n ohuutta ja sitten itse pistää paremmaksi :D
 • #6
  ArttuH5N1: Toi sama kävi itelläki mielessä. Kyllä ne näyttää markkinoinnin osaavan :p
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.