AMD haastaa Nvidian: Pelkät puheet nopeudesta eivät riitä ilman todisteita

uutinen julkaistu:26 maaliskuuta, 2011

AMD julkaisi eilen sivuillaan harvinaisen suoran kilpailuhaasteen, jossa Nvidialta vaaditaan todisteita yhtiön tiedotteissa mainitusta "maailman nopeimmasta" näytönohjaimesta. Nvidia kehuskeli viime viikolla julkaistun GeForce GTX 590:n olevan markkinoiden nopein, mutta AMD:n blogikirjoituksessa viitataan useisiin arvostettuihin tekniikkasivustoihin, joiden testit näyttäisivät osoittavan toisin. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    No ihan samoilla linjoilla itekki, että eihän siinä oo mitään ideaa mainostaa jotain maailman parhaaksi ilman todisteita. Eli, "No pic, no proof".

    P.S"arvotettuihin"
  • #2
    turha kortti toi uus nvidian muutenkin testit tehdään vajail asetuksil sen takia et se jaksais mennä atin edelle sit kun nostaa asetuksia niin vähän muuttuu se tilanne.

    i7-4770k@4,4GHZ/R9 290 OC+accelero xtreme III/8gb ddr3 1600mhz/Gigabyte z87x-d3h/Phanteks PH-TC14PE/5x fractal 140mm low speed/Fractal R4/Seasonic platinum 760w/samsung 830 256gb ssd/500gb hdd/Roccat kone xtd ja roccat isku.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.