Microsoft epäilee tablettien tarvetta tulevaisuudessa

uutinen julkaistu:31 maaliskuuta, 2011

Huolimatta koko tietotekniikka-alan vallanneesta tablet-innostuksesta Microsofin maailmanlaajuisesta tutkimuksesta ja strategiasta vastaava Craig Mundie ei ole täysin vakuuttunut tablettien olemassaolon tarpeellisuudesta. Mundie kertoi Australiassa pidetyssä seminaarissa, että "En ole varma, jäävätkö iPadin kaltaiset tabletit käyttöön vai ei". Asiasta uutisoivan Sydney Morning Heraldin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  M$ dissaa tabletteja koska itse eivät pärjää tablet markkinoilla. Eivätkä sen puoleen phone puolella. Kohta saavat tapella myös työpöydälläkin markkinoista Linuxin kanssa.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31. maaliskuu, 2011 @ 15:39

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #2
  Noh itse en tabllettia tarvitsisi mihinkään.
  Nettin selailu sujuu pienellä läppärilläkin missä vain.

  890GX Extreme3,Phenom II X6 1055T,Mugen 2,GTX 460 OC,Kotelo R3,HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz,Kiintolevy F3 1TB,
  Blu-ray,Antec TruePower 550W,BenQ 24LED,Acer V223HQ,Creative Gigaworks T3,Razer Arctosa,Logitech G400,Siberian V2 Blue Edition,G27 Ratti,Asus X5DC läppäri,Samsung 6-sarjan 40,PS3 320Gb,NuForce NE700X,Brother MFC-J6710DW, Nokia Lumia 800, Motorola Razr Maxx, B&W C5 mobile headphones
 • #3
  En tuota Mikrosoftin lausuntoa epäile yhtään. Tänään juuri kuulin miten Microsoftin myynti/markkinointi pelaa, asiakas: "Onko teillä hyviä tabletkoneita?" MS:"Meidän Office paketti on todella monikäyttöinen". "No entäs älypuhelimia?". MS: "Officella voit vaikka kirjoittaa kirjan tai käyttää taulukkolaskentaa raha-asioittesi hoitoon". "Tyttäreni tarvitsis myös mp3 soittimen". MS:"Office PowerPointilla voit...". "Olen juuri päättänyt ostaa MacBook läppärin ja..". MS:"HEI, Office toimii erittäin hyvin Mac-koneissa, annas kun mä näytän".
 • #4
  Ihan asiaa puhuu ainakin nykylaitteiden suhteen. Rupee 4:3 tuumanen äö-luuri menemään tuon tabletin virkaa helposti,kun sillä voi soittaa pirauttaakin vielä kaiken hineouden lisäksi. Tosin kehitys menee sellaista kyytiä jotta helposti voin olla 5vuoden päästä erimieltä asiasta.
 • #5
  Kun puhelimien suurin ongelma tehokäytössä on niiden näytön pienuus ja toisaalta taas tabletin tai läppärin suurin ongelma päivittäiskäytössä on niiden suuri koko, niin on hauska nähdä, millainen laite se on, jossa ominaisuudet lopulta sopivimmalla tavalla yhdistyvät. Uskoisin sen olevan lähempänä puhelinta kuin 10" tablettia, ellei joku rullattava tai muuten pieneen tilaan mahtuva näyttö oikeasti breikkaa läpi.

  Puhelinominaisuuksien lisäämisen tabletteihin tai läpppäreihin ei kyllä luulisi olevan kovin suuri tekninen tai taloudellinen ponnistus varsinkaan Samsungin tai Nokian tapaisille puhelinosaajille.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.