Videolla: Intelin tunteisiinvetoava lyhytelokuva perinteisten kiintolevyjen vaaroista

uutinen julkaistu:2 huhtikuuta, 2011

Ssd-asemien hinnat ovat tulleet alaspäin kysynnän kasvun ja parempien valmistusmenetelmien myötä, mutta silti hinta gigatavua kohti on edelleen moninkertainen perinteisiin kiintolevyihin verrattuna. Intelin mielestä ssd-asemien hyödyt ovat silti huomattavat ja uudella lyhytelokuvallaan yhtiö pyrkii vakuuttamaan ostopäätöksen kanssa epäröivät kestävämpien ssd-asemien paremmuudesta. Lähes ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  todella hieno
 • #2
  Originally posted by Tore2003z:
  todella hieno
  jep samaa mieltä
 • #3
  Nokkela video, mutta eipä tuo SSD ole sekään satavarma. Oma 3kk vanha corsairin P3 sarjalainen lähtee takuuvaihtoon kun jumiutui totaalisesti lukutilaan. Kaikki data ja tieto jäi sinne ja siellä pysyy.

  FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.