Intel maksaa prosessoreidensa käytöstä

uutinen julkaistu:16 huhtikuuta, 2011

Taiwanilainen teknologiasivusto DigiTimes kertoo tuoreessa uutisessaan Intelin uudesta keinosta päästä sisään tablet-markkinoille. Intel maksaa laitevalmistajille 10 dollaria jokaisesta tehtaalta lähtevästä Android 3.0 -taulutietokoneesta, jossa on Intelin prosessori. Yhdysvaltalainen sirujätti markkinoi uutta Oak Trail -alustaa OEM-valmistajille selvästi tehokkaampana kuin ARM-arkkitehtuuriin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  ARM kuulostaa edelleen paljon paremmalta, ei tablettiin tarvita suunnattomia tehoja vaan sopivalla käyttöliittymällä varustettua optimoitua softaa ilman ylimääräisiä kilkkeitä ja killuttimia. bling bling efektit on siis turhia.

  Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.
 • #2
  Dinosaurus pitää kynsin hampain kiinni kivikautisista tekniikasta. Epäilen että Tegra3-tekniikka tulee olemaan huomattavasti nopeampi sekä kuluttaa silti paljon vähemmän virtaa.
 • #3
  Tuota voisi jopa kutsua agressiiviseksi hinnoitteluksi.

  Kyllähän Intel kannustimia tarvitseekin ARMin monopolisoimille markkinoille, kun oma prossu ei ole vielä riittävän hyvä pärjätäkseen suorassa vertailussa ARMin vastaaville. Tehoa niissä piisaa, mutta ei niin paljon, että se oikeuttaisi heikentyneen akkukeston.

  Kaippa Intel on ajatellut, että valmistajat voivat sillä 10 dollarilla ostaa paremman akun.

  Onnea Intelille. Kilpailu on aina hyvä juttu.
 • #4
  Tästä voi vielä kehittyä kova kilpailu. Intelillä on rahaa ja osaamista, mutta ARM on ehtiny keihittää tän luokan prossuja paljon kauemmin.
  Saispa Intel ulos pikasee jonkun oikein vähävirtasen mallin joka sais ARM:n kaverit ihmettelemään, että kuinka tässä näin kävi. Se johtais kunnon kilpailuun.
 • #5
  Vähävirtaisuudessa ARM ratkaisut on niin kaukana edellä, että ei riitä Intelliltä tällainen veto. Laittaisivat samat rahat kehitykseen.
 • #6
  Ei taida Intelin 10 dollarin hyvitys riitää vielä mihinkään, jos keskiverto kaksiytiminen Cortex-A9-prossu (kuten esim. Tegra 2) maksaa noin 20 dollaria kappale ja Intelin Z670 on yli kolminkertainen 75 dollaria.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.