Asuksen uusi kannettava myytiin loppuun kolmessa minuutissa

uutinen julkaistu:26 huhtikuuta, 2011

Asuksen uusi Eee Pad Transformer TF101 -hybridikannettava tuli myyntiin tänään, mutta se myytiin loppuun välittömästi Amazon.com-verkkokaupassa. Eee Pad Transformer TF101:ssä on yhdistetty tabletin ja minikannettavan hyvät ominaisuudet. Käyttäjä voi irrottaa laitteen kosketustuellisen näytön ja kantaa sitä mukanaan kuten taulutietokonetta. Paljon tietokoneella kirjoittelevat voivat vuorostaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Kuinkakohan iso erä kyseessä? Hyvin toteutettu laitehan toi on ja varmasti taattua Asus laatua.
 • #2
  Siinä on saanut tilauksen kyllä mörssätä läpi, että tuollaisen "hybridin" on saanut. Tosin, tuo erän koko kyllä kiinnostaa. 10kpl/3min vai 10000kpl/3min, siinä on pieni ero.
 • #3
  Originally posted by ArttuH5N1:
  Siinä on saanut tilauksen kyllä mörssätä läpi, että tuollaisen "hybridin" on saanut. Tosin, tuo erän koko kyllä kiinnostaa. 10kpl/3min vai 10000kpl/3min, siinä on pieni ero.
  Valitettavasti varastomääristä ei ole tietoa. Amazon.com on kuitenkin sen verran iso pulju, että tuskin millään muutaman kappaleen varastolla ovat liikkeellä.
 • #4
  Onhan Transformer tän hetken paras Android-tabletti hinta-laatusuhteeltaan. Toivottavasti Brittien Amazonin julkaisupäivä ei siirry enään.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26. huhtikuu, 2011 @ 15:31
 • #5
  Minkälainen akunkesto tossa on?
 • #6
  Originally posted by Tnoi:
  Minkälainen akunkesto tossa on?
  Näppäimistön kanssa ilmeisesti 10,5 tuntia

  http://www.laptopmag.com/review/tablets/asus-eee-pad-transformer-tf101.aspx?page=4
 • #7
  Näppis + tabletti jolloin akkukeston pitäisi olla 16 tuntia. Tietenkin vaikuttaa mitä tekee.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26. huhtikuu, 2011 @ 17:29
 • #8
  Vaikuttaa mielenkiintoiselta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.