Video: Llano päihittää Sandy Bridgen graafiikassa

uutinen julkaistu:26 huhtikuuta, 2011

AMD:n PR-osasto yrittää puhaltaa hypeä kesäkuussa julkaistavien Llano-prosessoreiden siipien alle uudella videolla. Mediassa on puhuttu paljon etenkin prosessoreiden graafisesta suorituskyvystä, ja PR-osaston mielestä nyt IDF-messujen jälkeen hyvä aika iskeä Inteliä vastaan. Pari viikkoa sitten verkossa kiersi huhu, jonka mukaan Llano-prosessoreiden suorituskyky graafisessa laskennassa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  varmasti päihittävät sandy bridget. Mut Ivy-Bridge tuleekin jo aika piakkoin ja varmasti intel vastaa AMD:ta vastaan. :)

  Saa nähä miten käy ja missä hinnat liikkuu. Kilpailu on kuitenki aina hyvä asia.

  Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.
 • #2
  Originally posted by KalikoJak:
  varmasti päihittävät sandy bridget. Mut Ivy-Bridge tuleekin jo aika piakkoin ja varmasti intel vastaa AMD:ta vastaan. :)

  Saa nähä miten käy ja missä hinnat liikkuu. Kilpailu on kuitenki aina hyvä asia.
  Tuskin Intel Ivy Bridgelläkään pääsee kovin lähelle AMD:n integroitujen näyttisten tehoja. AMD:lla on kuitenkin melkoinen etumatka ihan koko näyttisteknologian osalta ja Intelin näytönohjaimet on aina ollut vähän mitä sattuu :)
 • #3
  Intelillä on paljon kirittävää näytönohjainrintamalla, mutta samalla AMD joutuu pinnistelemään kovasti että pysyy Intelin perässä suoritintehoissa. Llanon K10-arkkitehtuuriin perustuvat Husky-ytimet eivät luultavasti vedä vertoja SB:lle, siksi AMD hypettääkin näytönohjainpuoltaan ja on hiirenhiljaa suoritintehoista. Nähtäväksi jää mikä kiinnostaa OEM-valmistajia ja kuluttajia enemmän, suoritintehot vai tehokkaampi integroitu näytönohjain.
 • #4
  Eipä varmaan ketään suuresti pääse yllättämään, että AMD osaa tehä tehokkaita näyttiksiä? Eipä ne prossutkaan huonoja ole, mutta monesti jäädään Intelin jalkoihin, etenkin kalliimmassa päässä josta ne suurimmat rahat tulee.

  Vois olla, että OEM valmistajia kiinnostas aika paljon tää AMD:n viritys, koska kellotaajuudet on molemmilla samat, mutta AMD:n laitteeseen voi vielä sen "Supertehokas 3000 MegaHertsin prosessori" tekstin kylkeen kirjottaa vielä "Nyt myös ennennäkemättömän tehokas ja vähävirtainen näytönhojain jolla pelaat kaikkia parhaita pelejä mm. Sims 2". Näissä gigantin superpelikoneissa, kun tuntuu nykysin olevan näyttiksiä aina GT220:stä asti..

  Njoo.. tiiä näistä ny sitte :D Ainakin läppäripuolella nää AMD:n laitteet voi olla hyviä, kun säästyy virtaa kohtuullisesti ilman erillistä näyttistä ja samallahan se menee pienempään tilaankin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.