Lataa uusi Ubuntu 11.04

uutinen julkaistu:28 huhtikuuta, 2011

Suositun Ubuntu-käyttöjärjestelmän lopullinen 11.04-versio (Natty Narwhal) on ilmestynyt tänään ladattavaksi. Ubuntun voi ladata täältä. Jos käyttöjärjestelmä kiinnostaa, muttet halua latailla tai asennella mitään, niin voit kokeilla sitä verkossa Try Ubuntu -palvelun avulla (vaatii Javan). Käyttäjälle näkyvin uudistus on oletustyöpöytäympäristön päivitys 3D-efekteillä koristeltuun Unityyn, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  pitääkin koittaa heti :) vasta sain 10.10:n koneelle


 • #2
  Sama vika, ei nyt ehtinyt olla 10.10 kauan koneella, kun olisi voinut saman tien odotella tätä, joten nyt päivittelemään...
 • #3
  Huoh kun lataa päivitystä nopsasti... :P Noh, tulkoon kaikessa rauhassa. Jotenkin olen hieman skeptinen tuota Unitya kohtaan, mutta kokeillaan nyt ennenkuin valitetaan.

  ---MoZar---
 • #4
  Toi Unity on kyl purasu paskaan, jos ei ala kehittyä isoilla harppauksilla.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.