Nokia ei halua olla yksi tablet-valmistaja muiden joukossa

uutinen julkaistu:28 huhtikuuta, 2011

Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop kertoi eilen Ylen A-plus-ohjelmassa, että Nokiakin aikoo pyrkiä kasvaville taulutietokoneiden markkinoille. Elopin mukaan Nokialla kuitenkin keskitytään tällä hetkellä löytämään oma uniikki lähestymistapa, jolla Nokian tuleva tablet-laite erottuu nykyisestä massasta. Lähes jokainen isompi matkapuhelinvalmistaja on vähintäänkin julkaissut suunnitelmansa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  MeeGo>Windows. Saa nähä keksiikö ne jotain oikeesti erikoista millä pääsee tosissaa markkinoille.
 • #2
  Now thatÂ’s sutble! Great to hear from you.
 • #3
  on tämä hieno lähetymistapa, eikö Mokia ole yksi puhelinvalmistaja muiden joukossa, ei vain? Ai niin eihän mokia valmista enää omia puhelmia vaan teetetään muiden toimesta muiden käyttöjärjestelmillä...  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.